КАТЕГОРИИ
  • Автомобили
  • Администрация
  • Електротехника
  • Заведения
  • Здравеопазване и медицина
  • Имоти
  • Машини и съоръжения
  • Обзавеждане
  • Образование
  • Производство
  • Селско стопанство
  • Строителство
  • Туризъм.БГ
  • Търговия
  • Услуги
  • Финанси
  • Храни и напитки

  • ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ
    facebook share button
    twitter share button
    youtube subscribe button
    google plus share button
    Онлайн магазин mish-mash.bg - Усмивка за всеки
    Sirius-D | Хранителна добавка

    SIRIUS-D

    Нас. място: София - 1336
    Адрес: ж.к. Люлин, бл.389 - партер
    Телефон: 0896679307
    Телефон 2: 0898648915
    Дейност: Хранителна добавка
    e-mail: nevena1982@abv.bg
    Ключови думи: sirius-d, сириус-д, хранителна добавка сириус-д
    Брой преглеждания: 3220

    Описание

    Описание на продукта:

    Какво представляват продуктите SIRIUS-D?

    Преди всичко – продуктите SIRIUS-D не са лекарствено средство!
    SIRIUS-D във всичките си модификации са хранителни добавки, допълнителна храна,подходяща за приемане при голям брой здравословни проблеми, след хирургически интервенции, травми, контузии, при извънредни физически натоварвания по време на състезания и във възстановителния период, или при тежка физическа работа. Продуктите SIRIUS-D са подходящи и за клинично здрави потребители, които искат да повишат функционалните показатели на организма си. Продуктите SIRIUS-D са универсални – подходящи и за двата пола, независимо от възрастта. Могат да се приемат от бременни жени и майки кърмачки.

    Какво съдържат продуктите SIRIUS-D?

    Основна съставка на продуктите SIRIUS-D са натурални водоразтворими животински белтъчини. В зависимост от модификациите на продукта те се съчетават с канела, куркума и/или ванилия. Продуктите SIRIUS-D съдържат нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, съдържащи всички необходими аминокиселини, необходими за синтеза и бързото набавяне на белтъчини в човешкия организъм. Протеините, съдържащи се в продуктите SIRIUS-D са много бързо усвоими в организма, което допринася за ускоряване на възстановителните процеси в човешкото тяло. Продуктите SIRIUS-D са особенно ценни при силно изтощаване на организма в резултат на тежки заболявания, хирургични намеси или контузии и наранявания в спорта.

    Каква е разликата между продуктите SIRIUS-D и други хранителни добавки, препоръчвани като източници на белтъчини?

    Известни са различни продукти, които се предлагат като източници на белтъчини. Всички тесъдържат или мономерни аминокиселини, или неразтворими протеини. Първите могат да причинят дисбаланс в храносмилането. Вторите се усвояват по-трудно и по-бавно от организма, което вече с нищо не ги отличава от обикновенните хранителни източници на белтъчини. В повечето случаи, в които се търси хранителна добавка, допълнителна храна, съдържаща белтъчини, изискването към нея е, тя:

    1. да съдържа всички видове аминокиселини
    и
    2. белтъчините бързо да се усвояват от организма.

    Продуктите SIRIUS-D отговарят и на двете изисквания!

    Как да се приемат продуктите SIRIUS-D?

    SIRIUS-D се предлагат в прахообразна форма и могат да бъдат приемани с кисело мляко, натурален сок, бульон или друга подходяща за потребителя течност. Желателно е дневната доза да се раздели на два приема – сутрин и вечер, преди хранене. Препоръчителната дневна дозае посочена на етикета на всяка опаковка, но може допълнително да се консултирате с медицинско лице, фармацевт или наш представител за всеки конкретен случай.Изключително важно е да се знае, че по време на прием не следва да се допуска прекъсванe. Това намалява концентрацията в организма и се отразява негативно натърсения положителен резултат от приема.

    Колко дълго да се приема SIRIUS-D?

    SIRIUS-D са напълно натурални продукти и положителното им въздействие се осъществява чрез продължителна доставка в организма на необходимите му аминокиселини. Затова, за постигане на положителни резултати, препоръчваме прием на SIRIUS-D най-малко три месеца, след което да бъдат направени необходимите изследвания. При констатирани положителни резултати, приемът на Sirius-D следва да продължи в поддържащи режими. В такива случаи, не се колебайте да се свържете с нас. При по-тежки заболявания или здравословни състояния, приемът на SIRIUS-D може да продължи и по-дълго, като се наблюдават положителни промени и към петия – шестия месец на прием. При такива случаи по-подходяща ще е модификацията Intense, предназначена за изтощени организми.

    Има ли ограничения за прием на SIRIUS-D?

    Продуктите не съдържат лактоза и глутеин. Не съдържат ГМО. Не са установени негативни въздействия на продуктите SIRIUS-D върху човешкия организъм. Продуктите SIRIUS-D се комбинират с всички видове медикаменти. За потребители с по-чувствителен стомах или храносмилателна система е препоръчителен продуктът ни SIRIUS-DLight, който е разработен специално за такива случаи.

    Важно: при установени алергични реакции към някоя от съставките на продуктите SIRIUS-D, задължително се консултирайте с лекар преди прием!

    Има ли диетични изисквания по време на приема на продуктите SIRIUS-D?

    Продуктите SIRIUS-D са хранителна добавка, допълнителна храна. Те допълват ежедневното Ви хранене, но не заместват нормалния Ви разнообразен хранителен режим. Няма диетични ограничения, свързани с приема на продуктите SIRIUS-D.

    Важно: ако имате диетични ограничения, предписани от Вашия лекар – следва да ги спазвате!

     

    Договор №06/2016

    Видео

    Галерия
    Пластика ООД
    Термонова ЕООД
    Медицински център Репробиомед
    Елеганс Мебел

    Copyright © 2024 | Bizneslist.com | Another great project by Salesman.BG ltd | All rights reserved.